Inspiráció

A CreatiCity Intézetét azért hívjuk életre, mert mindannyian kíváncsiak vagyunk, miként is működik, hogyan gondolkozik a kreatív, alkotó elme. Ezért célunk, hogy felkutassunk és megismerjünk olyan inspiráló vezetőket, szakembereket, tehetségeket, akik területük legjobbjai. 

Miként látják ők a világot és miként tudnának még többet hozzátenni a világhoz?
Hogyan válaszolnak a kihívásokra? 
Mi újat tudnak mutatni nekünk?

CreatiCity: Microsoft YouthSpark fiataloknak rendezvényén

Légy Te a változás szikrája! Ilyenek voltunk, a fantasztikus globális program magyarországi moderátoraiként. Közel 100 ifjú szikrával ötletelni egy jobb jövőért igazi kihívás és élmény volt. Köszönjük a lehetőséget a Wanderlee és CreatiCity csapata nevében!

MÜPA: Jazzlegendák - Kurt Elling: 1619 Broadway - The Brill Building Project

Négy oktávnyi bariton hang, lélegzetelállító virtuozitás, az érzelmek legszélesebb skálája. A Grammy-díjas Kurt Elling, akit különböző zsűrik, köztük a Jazz Journalists Association és a DownBeat magazin kritikusai számtalanszor választottak az év férfihangjának, és akinek mind a kilenc korábban megjelent lemezét legalább egy Grammy-díjra jelölték.
Múzeum+ Glamour program: Szép testben ép lélek?

Múzeum+ Glamour program: Szép testben ép lélek?

„Retusáltak-e” a letűnt korok nagy festői, avagy szépségkultusz a kezdetektől a celebvilágig. A Szépművészetiben újabb, izgalmas aspektusból közelíthetünk a klasszikus műalkotásokhoz.
MÜPA: Jazz Showcase - Jazz-tehetségbörze

MÜPA: Jazz Showcase - Jazz-tehetségbörze

2012-ben a Jazz Showcase hagyományt teremtett azzal, hogy a szárnyat bontott magyar jazzmuzsikus ifjak produkcióin túl a régióból származó ígéretes formációknak is, s ezáltal szorosabbra fűzte a szálakat magyar, lengyel, szlovák és cseh előadók között. 2013-ban, a hatodik Jazz-tehetségbörzén a koncepció nem, csak az égtáj változik.
Amikor valaki ráébred, hogy mindig több különböző szempontból is tekinthet a világra, akkor arra is rájön, hogy nincs abszolút igazság.
Fredrik Haerén
Ha szeretne értesítést kapni a legfrissebb híreinkről, programjainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre. Ehhez kattintson IDE.
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ, MÓDOSÍTÁS ↓

CreatiCity Institute © 2012